nikolka1

Největší radost, kterou můžete zažít je pomoc druhým

V jednu chvíli totiž můžete mít všechno a v okamžiku si přejete už jen jedno, zdraví. Život se nám otočí naruby…

nikolka3 nikolka2

Předně bychom rádi poděkovali všem, kteří v rámci MČR BEAT STREET přispěli do sbírky pro Nikolku, která onemocněla akutní lymfoblastickou leukémii a nyní podstupuje náročné chemoterapie. Její maminka ještě na regionálním kole tančila s dospěláky z B – FRESH, ale bohužel na MČR BEAT STREET jsme ji už vidět nemohli, protože tráví veškerý čas v nemocnici.

Nikolce byly teprve nedávno 3 roky a již svádí svůj nejtěžší boj, boj o život …

Často se stává, že se rodiče dítěte trpícího dlouhodobou nemocí dostanou do finanční tísně, nejen díky poklesu příjmů, ale také náročností výdajů spojených s léčbou.
Rádi bychom tímto vyjádřili podporu celé rodině a požádali vás, abyste nebyli lhostejní!

 Jakoukoli finanční podporu můžete zaslat na číslo transparentního účtu pod záštitou nadačního fondu Pink Bubble: 253135368/0300 v.s.201605 a věřte, že každá koruna může pomoci!

Finanční sbírka bude probíhat také při Gradfinále CZECH DANCE MASTERS ve dnech 26. – 29. května v Praze.

Příklad si můžeme všichni vzít z malé Kačenky Hajné, která jako novopečená vítězka KING OF BEAT STREET 2016 věnovala svoji finanční výhru právě Nikolce. Bylo to krásné a dojemné gesto od 10ti leté holčičky a jasně nám všem ukázala, že i od dětí se máme co učit. DĚKUJEME!!
Příběh malé Nikolky a její rodiny můžete sledovat na POMÁHÁME NIKOLCE, kde se určitě už brzy dozvíme, že Nikolce je lépe a svůj boj vyhrává!
Přejeme Nikolce a celé její rodině hodně sil a spoustu energie!!
Publikováno v Akce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *