veeeelkelogo

NOVÉ INFO – UPŘESNĚNÍ NAŠIM KOLEKTIVŮM I TANEČNÍKŮM!!!

Z níže uvedeného opatření nám vyplývá, že pro kluby CDO, tedy oficiálního národního sportovního svazu, platí omezení pro přípravu na soutěže Czech Dance Masters v maximálním počtu 130 osob.
Držte se, stejně jako vy i my děláme vše pro to, abyste vy jako taneční kluby, my jako svaz i obecně tanec, přežili 😉
„Vláda s účinností ode dne 5. října 2020 od 00:00 hod. do dne 18. října 2020 do 23:59 hod. omezuje sportovní akce v rámci soutěží organizovaných sportovními svazy tak, že se jich účastní
pouze sportovci a nezbytné osoby zabezpečující organizační a technické zázemí včetně
rozhodčích a osob zajišťujících zpravodajství v počtu nepřevyšujícím 130 osob v rámci
vnitřního i vnějšího sportoviště; stejné omezení se vztahuje i na přípravu sportovců
pro sportovní akce v rámci soutěží organizovaných sportovními svazy.“
Někteří z vás se ptají na definici Sportovního svazu, aby neudělali v Nouzovém stavu chybu, tak zde ji máte ze zdroje MŠMT.
Mimo jiné platí:
„Sportovním svazem se rozumí sportovní organizace spolčující další sportovní organizace, zejména sportovní kluby a tělovýchovné jednoty, která řídí a zastupuje dané sportovní odvětví v České republice, a která v daném sportovním odvětví primárně organizuje systémové národní soutěže. Sportovní svaz je uznaným zástupcem České republiky v dané sportovní disciplíně / sportu v příslušné mezinárodní federaci (dále jen „MSF“), přičemž v příslušné MSF je registrováno minimálně 20 členů z různých zemí nebo je v rámci příslušného sportovního odvětví národní sportovní autoritu ve vztahu ke sportu s dlouhodobou, více než 50 letou, tradicí v České republice.“
CDO je sportovním svazem s vlastní členskou základnou cca 18.500 členů, zaregistrovaný v Rejstříku sportu NSA (včetně členů). Řídí a zastupuje dané sportovní odvětví v České republice (taneční sport disciplín IDO), a v tomto sportovním odvětví pořádá systémové národní soutěže Czech Dance Masters. Je uznaným zástupcem České republiky v tomto sportovním odvětví v příslušné mezinárodní federaci (International Dance Organization – IDO), která sdružuje více než 90 států z 6 kontinentů světa a členskou základnou více než 500.000 členů.
Držte se
Publikováno v Akce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *