veeeelkelogo

CDO EXPORT DO REJSTŘÍKU SPORTU NSA SPUŠTĚN!!!

Vážení vedoucí tanečních kolektivů,

 

CDO již upravilo svůj registrační systém DCS a vy si tak můžete stáhnout EXPORT PRO NSA. Věříme, že vám tímto ulehčíme práci při registraci vašich tanečníků do rejstříku sportu NSA. V exportním souboru najdete řádné a evidované členy CDO vašeho klubu a vy si pak doplníte údaje, které CDO nemá:

–         Nečleny CDO – tanečníky, kteří jsou členy vašeho klubu, ale nejsou vedeni v CDO nebo jsou vedeni v CDO pouze jako nečlenové.

Nejprve si ale prosím v registraci překontrolujte, zda jste v rejstříku sportu vedeni jako typ organizace – 3 – klub/TJ (jen výjimečně jako 4 – oddíl – součást SK/TJ apod.) a jako zastřešující organizaci máte uvedenu CZECH DANCE ORGANIZATION, z.s., IČO: 22693084 a její typ sportovní organizace 2 – národní svaz. Jen tak dojde ke spárování a NSA si bude moci potvrdit účast na našich soutěžích. Kontrolu, popř. opravu provedete v rejstříku sportu po přihlášení v záložce „Sportovní organizace“ a po kliknutí na vaše IČO.

Pro dotaci „MŮJ KLUB“ budete následně doplňovat:

  • Četnost tréninků týdně u jednotlivých sportovců
  • Počet soutěží u jednotlivých sportovců. V případě potřeby kontaktujte Martina Brejšu, soutezniusek@czechdance.org, který Vám může vygenerovat počty účastí na soutěžích u vašich jednotlivých tanečníků.

V případě, že v rejstříku nemáte svůj spolek zaregistrován vůbec, použijte tento ODKAZ.
Jako typ organizace uveďte 3 – klub/TJ a jako zastřešují organizaci uveďte CZECH DANCE ORGANIZATION, z.s., IČO: 22693084 a její typ sportovní organizace 2 – národní svaz. Jen tak dojde ke spárování a NSA si bude moci potvrdit účast na našich soutěžích.

Nový manuál NSA zatím nezveřejnila, ale ZDE najdete nejdůležitější otázky a odpovědi…

Pokud si nebudete vědět rady, neváhejte se na nás obrátit. Navedeme vás po telefonu…

 

Publikováno v Akce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *