ONLINE - TRENÉR IV.třídy 2023

TRENÉR IV.

ONLINE - TRENÉR IV.třídy 2023


Vážení vedoucí tanečních kolektivů,
milí trenéři a budoucí trenéři!

V návaznosti na Rejstřík sportu a novou evidenci trenérských kvalifikací CDO jsme pro Vás otevíráme DALŠÍ KURZ – TRENÉR IV. Jedná se o on-line kurz pro nové zájemce!!

Záměr:

  • Chránit zdraví svých tanečníků a dobré jméno Vašeho klubu!
  • Dát první impuls k trenérskému vzdělávání (tanečník, který vyrostl ve Vašem klubu a vy jste mu dali příležitost k trenérské praxi není kvalifikovaný trenér).
  • Dát možnost vést své začínající trenéry s oficiální trenérskou kvalifikací v registrech (evidence CDO, Rejstřík sportu)

TRENÉR DISCIPLÍN CDO IV. třídy (základní trenérská třída v rámci evidence CDO)

Minimální požadavky: – Věk 16 let, ukončené základní vzdělání, 3 roky taneční praxe v disciplínách CDO, absolvent školení CDO pro nové trenéry IV. třídy nebo akreditovaného kvalifikačního studia MŠMT – Trenér tanečních sportů III. třídy – ATVA, popř. jiného akreditovaného studia uznaného CDO, mladší 18 let.

Oprávnění: – Umožňuje vedení tréninků pod dohledem trenéra disciplín CDO alespoň II. třídy za účelem získání trenérské praxe. Není způsobilý k získání živnostenského oprávnění k poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti tanečního sportu disciplín CDO.

Přihlášky zasílejte na spravniusek@czechdance.org do 25. LEDNA 2023.

PŘIHLÁŠKA – TRENÉR DISCIPLÍN CDO IV. třídy 2023

Platbu za účastnický poplatek: 300,-Kč/řádný člen CDO, 600,- Kč/ostatní  zašlete nejdéle do 25. 1. 2023 na účet 43-1240750227/0100, jako VS uveďte vaše ID číslo v CDO, do zprávy pro příjemce vaše jméno a příjmení. Pro REJSTŘÍK SPORTU budeme vykazovat pouze ty, kteří jsou minimálně evidovanými členy CDO.

Trenérské kvalifikace

Publikováno v Akce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *